Om oss

Vi som ligger bakom Jaktlivet är två unga bröder som älskar jakt och allt runtomkring det. Det var vår morfar som introducerade oss till jakten, så fort vi kunde gå tog han med oss ut i skogen, och sedan dess har vårt intresse bara vuxit mer och mer. För oss handlar inte jakt bara om att skjuta utan det finns mycket mer som gör att vi älskar jakt och är anledningen till varför vi jagar. Om du vill veta mer om oss personligen hittar du det här nedan.

melvin profilbild
designer/skribent

Melvin

Jakten har funnits i mitt liv sedan barnsben. Första gången jag fick följa med ut på jakt var jag endast 5 år. Det var vårbocks jakt och jag tjata öronen av morfar att få följa med honom ut på vakjakt. Efter mycket om och men så fick jag äntligen följa med ut på vårbocks jakten. Morfar hade annars som regel att jag skulle få börja följa med honom ut tills att jag hade fyllt 8 år, och anledningen till det var för att jag inte kunde sitta still och ställde tusentals frågor när vi väl var på pass. Men regeln sattes om och jag fick följa med på alla sorters jakt förutom älgjakten som jag måste ha fyllt minst 7 år, eftersom att passtimmarna var mycket längre och mer en vad jag skulle orka. Jag är morfars äldsta barnbarn och som sagt så var det morfar som introducerade mig till jakten. Morfar har lärt mig allt han kan inom jakt, och nuförtiden är det även jag som lär ut till morfar. Tjusningen med jakten är att man lär sig mer och mer för varje gång, och jag hade inte kunnat se ett liv utan jakten och den lärdom den har gett mig.

Se mer vad Melvin har att säga om Jakt & sitt bästa jaktminne:

adrian profilbild jaktlivet
skribent

Adrian

Intresset för jakt har jag haft sedan jag var liten, via morfar som tog med mig ut i skogen så fort jag kunde gå. Det tackar jag honom väldigt mycket för då det är ett intresse som jag älskar otroligt mycket och våran relation har verkligen blivit speciell via jakten. Tjusningen med jakten för mig är att man aldrig blir fullärd, man blir en bättre jägare för varje säsong. 

Se mer vad Adrian har att säga om Jakt & sitt bästa jaktminne: