Kantarelltoast med bacon

En väldigt god kantarelltoast med bacon, som är väldigt enkel att tillaga. Funkar alltid när man vill imponera på någon.

Ingredienser – 

Gör såhär:

  1. Dra isär kantarellerna eller trattkantarellerna, och lägg dem i en varm stekpanna med lite oliv eller rapsolja.
  2. Direkt efter att du har hackat klart chilin, salladslöken och baconet så lägger du det tillsammans med kantarellerna och pressar sedan en vitlöksklyfta.
  3. Lägg en klick smör i stekpannan när allt har börjat fått en fin färg.
  4. Lägg sedan brödet i stekpannan så att det rostas och får en gyllenbrun färg (det funkar såklart med brödrost, men detta är godare).
  5. Bre på crème fraîche på brödet, och sedan det resterande ingredienser.
  6. Riv sedan över sist men inte minst parmesanen.
vitlök med kantareller som steks i en stekpanna
vitlöks, smörstekta kantareller, och salladslök
surdegsbröd och kantareller
kantarelltoast med bacon