Chili con carne utan bönor

En chili con carne med en smak av vilt och en touch av Italien.

Ingredienser:

Görs såhär:

  1. Lägg i smör/rapsolja till stekningen då du nu skall lägga i den finhackade gullöken, vitlöken och chilin.
  2. Ha i 1 msk tomatpuré tillsammans med gullöken, vitlöken och chilin och rör om.
  3. Salt, svartpeppar och paprikapulver kan du blanda ner i viltfärsen innan du lägger den i stekpannan.
  4. När gullöken, vitlöken och chilin börja få en fin färg skall du lägga ner viltfärsen i stekpannan och röra om allt.
  5. Tillsätt sedan soya och viltfonden och rör om. När viltfärsen börjar få sin bruna fina färg tillsätter du arrabbiata såsen och morötterna.
  6. Till servering har du en klick Crème fraîche och riven parmesanost.

Denna maträtt passar perfekt tillsammans med Penne rigate eller ris. Smaklig måltid!