Jaktradio

Jaktradion  används för att kommunicera mellan jägare ute i skog och mark för att effektiviserar jakten samt säkerheten. Det är ett väldigt viktigt verktyg vid jakt med flera deltagare. En jaktradio är vanligtvis utrustade med hög räckvidd och är utformade för att fungera i mycket tuffa miljöer. Många modeller har också funktioner som låg strömförbrukning och vattentät design för att klara av svåra förhållanden.

Val av jaktradio

Det finns många olika jaktradion på marknaden och det bästa valet beror på dina egna behov och önskemål. En bra jaktradio bör ha låg strömförbrukning, hög räckvidd och vara byggd för att klara svåra förhållanden. Det är också bra om den har en lättanvänd kontrollpanel och flera kanaler för kommunikation. Det är viktigt att göra en grundlig research för att hitta en jaktradio som passar dina behov.  Gå in på Jaktradio.org en hemsida där de erbjuder tester och recensioner på jaktradios, så du kan hitta den radion som passar dina behov. Här nedan hittar du jaktradion vi använder och trivs med!

Icom prohunt basic 2 jaktpaket orange

Icom Prohunt Basic 2 jaktpaket  orange är en liten radio som har allt. En räckvidd på upp till 5 km, alla kanaler och är utrustade med funktioner som låg strömförbrukning och vattentät design för att klara svåra förhållanden. Paketet innehåller också tillbehör som laddare och batterier. Det är ett bra val för jägare som behöver en pålitlig och robust kommunikationslösning.

Icom prohunt basic 2 jaktpaket orange